Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

WESTSIDE GUNN & MF DOOM

(Oppdatert)

Hør den første av prosjektet som består av to tracks her.

 

Det er safe å si at en Westside Gunn og MF DOOM collab er på vei!

For de som ikke vet har Westside Gunn vært up and coming i en god stund nå. Han begynte å poppe sakte men sikkert med mixtape-serien Hitler Wears Herms, før han overrasket stort tidlig i 2016 med det kritikerroste albumet FLYGOD. Det tok ikke lang tid før det buzzet i undergrunnen og Hip Hop-heads tok det til seg som dop. Det tok ikke mer enn ett år før det var offisielt at han, resten av teamet og indie labelet Griselda Records som han og rapkollega og bror Conway selv har startet signerte en egen distribusjonsavtale med selveste Shady Reacords. Eminem gikk selv ut og ønsket dem velkommen inn i familien på Twitter, som støtter seriøsiteten i avtalen og får en til å lure på hva fremtiden kan bringe.

Vet du ikke hvem MF DOOM er, sjekk deg selv, Han trenger ingen introduksjon!

Samarbeider har ikke fått noe dato enda, men har blitt annonsert av selveste FLYGOD. Og som om deres navn ikke taler nok for seg selv, er det ekstra deilig å melde at det skal produseres av selveste Alchemist og Griseldas egne in-house produsent Daringer.

Westside Gunn og teamet sover aldri virker det som, og i går slapp bror og partner Conway tracken «RIP BOBBY». Den har fått navnet til minne for den gamle bryteren Bobby «The Brain» Heenan som døde av kreft i halsen dagen før. Låten er produsert av Alchemist og Daringer, og fungerer bra som en smakebit på hva som er i vente, uten MF DOOM vell og merke. Men er du ekstra tørstig, sjekk ut snippeten som er lagt ved i Instagram-posten som bekrefter DOOM-samarbeidet.

FLYGOD albumet sammen med et par av de eldre tapene er for øyeblikket fjernet fra Spotify, og andre streamingtjenster. Men stress ikke, den nykommende rapperen fra Buffalo, New York er tilgjengelig med albumet Riots On Fashion Avenue som droppet like før signeringen med Shady Records, han er også å finne på plattformer som Youtube. Ingen vet hvorfor akkurat dette er tilfelle, men rapperen var kjapt ute med å svare fansen og si at vi får vente å se hva som skjer. Hvem vet, ingen vet? Det som er sikkert er at Griselda-teamet plotter stort, og det blir spennende å se hva som skjer.

2

Relaterte saker

KingSkurkOne ute med ny singel sammen med Pumba Pengelens!

Etter mange år ute av rampelyset stepper den selverklærte prinsen av Atlanta ute med debutalbum!

Sjekk anmeldelsen vår av Wiz sitt nyeste prosjekt her!

Boston rapperen er ute med ny track!

Videoen til «Ting & Tang» og den rykende ferske låta «Shoo» er her!