Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Myra Til Parkteatret 22. September

Myra skal spille to konserter på Parkteatret i forbindelse med Yngling-høsten vi har i vente. Først skal hun holde et show med fri aldersgrense etterfulgt av en opptreden med 18 års aldersgrense.

Myra ga i fjor høst ut låta «Hold An» på SoundClouden sin. Som på by:Larm, som ble arrangert et drøyt halvår senere hadde rukket å bli en av de mest omtalte artistene til å opptre på festivalen. Tidligere i år slapp hun låta «Ventet På Deg» med Lars Vaular og hennes seneste singel «Link Opp» hvor hun balanserer sensuell, følsom sang med smarte rim og fet flow. Så du kan trygt si at opptredenen på Parkteatret fredag 22. august i Oslo blir vœrt å få med seg!

 

Dessuten blir hun akkompagnert av de herlige damene Adipop og Mamdu i DJ-duoen Gymmen som kommer for å varme opp folket til kveldens store begivenhet! Forvent deg en god blanding av R&B, dancehall og Hip Hop!

Som ikke det var nok kommer også R&B sangeren Nasrii for å dra noen tunes. Du kjenner han fra debutsingelen hans «Min Feil» som kom i sommer som også Lars Vaular remixa i august. Nå har Nasrii mekka flere bangers han gleder seg til å fremføre for Yngling-publikummet.

 

Vi i Kingsize har fått noen billetter vi skal dele ut til to heldige vinnere. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke deg inn på facebooken vår, Gå til dette innlegget å kommentere hvilken Myra Låt du liker best. Vinnerne blir annonsert onsdag 20. september!

0

Relaterte saker

KingSkurkOne ute med ny singel sammen med Pumba Pengelens!

Etter mange år ute av rampelyset stepper den selverklærte prinsen av Atlanta ute med debutalbum!

Sjekk anmeldelsen vår av Wiz sitt nyeste prosjekt her!

Boston rapperen er ute med ny track!

Videoen til «Ting & Tang» og den rykende ferske låta «Shoo» er her!