Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Andre Sang Fra Gatekunst 6 Er Her

Andre låt og oppfølger til den første singelen «Min Sirkel» som vi skrev om for over ett halvt siden er «Min Vei». Tracken er et resultat av en dag hvor Zamour, bergenseren Blvck O, Jonas Benyoub og Yomi Baisa var samlet i studio til produsent Lars Rubix. Ideen som var å samle en gjeng rappere Gatekunst er stor fan av, for så å linke dem opp med det unge talentet Yomi Baisa, kan du sjekke ut under saken.

Den 15 år gamle rapperen fra Stover, Yomi Baisa er et produkt av ungdomstilbudet HipHop101, og er kjent for den svenske remixen av «Här & Nu» og debutsingelen «Dum Ting» med Nalband og Boss Castro. Det unge talentet har buzzet sakte men sikkert i en god stund nå, og virker ganske klar for hva fremtiden har å bringe.

Rapperne Zamour, Jonas Benyoub og Blvck O er ingen ukjente navn og trenger liten introduskjon hvis du har fulgt med i timen. Zamour som blowet med debutsingelen «Alltid holdt det ekte» å har holdt det gående siden, med blandt annet den seneste låten «Plan D». Han har gått ut og sagt at debutalbumet Konferansetime er å vente på til slutten av året hvis alt går som det skal.

Universal artisten Jonas Benyoub er for øyeblikket aktuell med låten «Youm Wara Youm» og det fine coveret av French Montana låten «Unforgettable». Han gjør god figur i den nye låten, kanskje dette har noe med at det ikke er første gang Jonas er med på Gatekunst prosjektet, da han var med i den fjerde versjonen.

Den norsk/engelsk rappende Blvck O er kjent for låter som «The Plot», «5071», unge Kamel remixen «Si ingenting(remix)» og den litt nye «Spend Time». Han gjestet nylig den platina-låten  «Bombadilla» til boybandet The Main Level, og fikk bli med på VG-lista-turnéen.

Rapperne hadde dette å si om låten:

“Låta går på repeat hele dagen! Det sier alt. Når mange artister går sammen på en låt, da er oddsen høy for at ting kan gå galt, men alle artister, produsenten og Gatekunst-teamet har gjort en fantastisk jobb!”

– Zamour

“Jeg synes låta er en positiv og motiverende sang. Den minner deg på at du måtte krige fram din egen vei, alle har hver sin historie. Det var litt tricky sessions med fart og moro, samt litt utfordringer her og der. Sluttresultatet er jo en veldig fin låt vil jeg si. Alle gjør god figur.”

– Jonas Benyoub

«Jeg syntes låta ble heavy! Dumme vers og et sterkt refreng av Shablo. Det er helt rått å være med på Gatekunst.»

– Yomi Baisa

«Personlig så treffer temaet i låten meg veldig. Hører mye på den allerede. Det at alle leverte varene på hver sin måte synes jeg var kult. Gikk egentlig ganske fort unna også! Må si at det gøyeste var gruppechatten på Facebook da #Hilarious.» 

– Blvck O

0

Relaterte saker

KingSkurkOne ute med ny singel sammen med Pumba Pengelens!

Etter mange år ute av rampelyset stepper den selverklærte prinsen av Atlanta ute med debutalbum!

Sjekk anmeldelsen vår av Wiz sitt nyeste prosjekt her!

Boston rapperen er ute med ny track!

Videoen til «Ting & Tang» og den rykende ferske låta «Shoo» er her!