Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Culture-Culture@VulkanArena

10 august, 2017 @ 8:00 pm - 3:00 am

Kingsize har teamet opp med BRAD LIT, og arrangerer fest på Vulkan Arena 10. August. Det blir en kulturfest med innslag av kunst, konserter og DJs.

Dørene åpner 20:00, og vi er ekstremt stolte av å ha den unge kunstneren, MA$ARATI, på plakaten. Ma$a er et kreativt unikum, og hele første etasje vil være en helt unik kunstutstilling/pop up

Fra klokken 22:00 er det konserter i andre etasje, og på agendaen har vi blant annet den svært undervurderte Bergens rapperen, BLVCK O, som nylig ga ut sommerhiten «Spend Time».

CONZ, aktuell med ny musikkvideo og låta «Scared», tar med seg sin homie (17 år!!!) gamle SAFARIO aka Kacper Tratkowski. Dette er uten tvil future superstars, og de har nylig spilt på Stavern og Slottsfjell.

DIOR, et navn det har blitt snakket om i undergrunnen lenge, kommer og har sin første gig noensinne. Det går rykter om at han kanskje tar med seg noen gode venner også!

Det blir DJ’s, twerkemusikk og babes.
I tillegg til dette kommer vi til å slippe noen overraskelser fortløpende, og det vil være mulig å kjøpe noe og spise da det vil være food-trucks plassert utenfor.

Detaljer

Dato:
10 august, 2017
Tid
8:00 pm - 3:00 am