Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

88GLAM - 88GLAM

The Weeknd har hatt det travelt i det siste og har vært opptatt av å gi ut god musikk og å gi artister fra hjembyen en plattform å blomstre på. Hans XO-label har allerede produsert en vellykket artist i NAV, og nå prøver han å doble opp det, med introduksjonen til Toronto duoen 88Glam.

Bestående av 88 Camino og Derek Wise som har vært i søkelyset til Drake de siste årene. Den unge nyoppstartede gruppa fra The 6 med Abels godkjenningsstempel, har nå droppet et selvtitulert debutprosjektet 88GLAM, fylt med 13 låter og blomstrende produksjon fra A-list produsenter som Murda Beatz og WondaGurl, og interne produsenter som VillaBeatz og AlexOnWeed.

I likhet med låta «12» passer 88Glam til den tøffe, seedy Toronto-æstetiske og soniske soundet som ble etablert av Abel og Drake. De byr på massevis av interessant produksjon og fortellinger om rusmisbruk. The Weeknds innflytelse er ganske tydelig gjennom hele prosjektet. Duoen droppet også videoen for «Bali» med NAV, og fortsetter å etablere seg som et ferdig produkt og nå er de klare til å ta publikum med storm.

Sjekk ut videoen til låta «12» og «Bali» med NAV, itillegg til 88GLAM’s debut. Nedenfor!

0

Relaterte saker

KingSkurkOne ute med ny singel sammen med Pumba Pengelens!

Etter mange år ute av rampelyset stepper den selverklærte prinsen av Atlanta ute med debutalbum!

Sjekk anmeldelsen vår av Wiz sitt nyeste prosjekt her!

Boston rapperen er ute med ny track!

Videoen til «Ting & Tang» og den rykende ferske låta «Shoo» er her!